Print
   

Elementer.jpg

Porebeton – naturens kreative byggemateriale.

Byg højt, byg lavt – byg stort, byg småt – byg rundt, byg sundt – byg ude, byg inde – ja sådan kan man nærmest fortsætte i det uendelige, når det gælder porebeton.

Med grundelementerne sand, vand og kalk er porebeton et miljørigtigt byggemateriale, der giver et behageligt indeklima. Porebeton har en høj isoleringsevne, kan ånde (er diffusionsåben), er brandsikker og er modstandsdygtig over for råd og svamp.

Porebeton er let at håndtere og enkelt at bearbejde. Derfor giver det anledning til at udtænke og virkeliggøre kreative, fleksible og utraditionelle løsninger i al form for byggeri.

Molands porebetonprogram er produceret af og udviklet i samarbejde med en af Europas førende byggevareleverandører, Hansa Domapor. Programmet omfatter såvel almindelige standardprodukter som specialprodukter, tilpasset skandinavisk byggeskik og lovgivning. Alle produkter har naturligvis danske godkendelser, ligesom der for produkterne foreligger montageanvisninger og datablade.

Med kvalificerede interne og eksterne medarbejdere tilbyder vi beregning af projekter af enhver størrelse og rådgivning i tekniske spørgsmål før og under byggefasen.

Meget hurtig levering, normalt dag til dag, er for os en selvfølge. Og vi leverer, som du ønsker – i en handy pallestørrelse med 3 units, eller på storpaller.

HD_1_new.jpg

HD_2_new.jpg

HD_3_new.jpg

Moland Byggevarer A/S  |  Strandvejen 16  |  DK-7800 Skive  |  tlf.: +45 96 14 50 00  |  fax: +45 96 14 50 99  |  e-mail: moland@moland.biz